Smartphonem ovládaný vodovodní kohoutek s Bluetooth

Zdroj vody můžete dálkově ovládat a časovat pomocí smartphonu nebo spustit pomocí vestavěného tlačítka.
Spolehlivě řídí zavlažování rostlin nebo trávníku, i když nejste doma. Jednoduše jej namontujte mezi vodovodní kohoutek a zavlažovač nebo zahradní hadici (nejsou třeba žádné nástroje) a připojte jej k mobilní aplikaci Nedis SmartLife pomocí přímého připojení Bluetooth.

Skladem
Kód: 2541
Značka: Nedis
1 245 Kč
Kategorie: Chytrá domácnost a IoT
kodProduktu: BTWV10GN
doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
doruceni
Doručení až k Vám domů!
Pomocí našich dopravců Vám zboží doručíme až k Vám domů.
Vaši objednávku odešleme co nejdříve
Rychlé doručení zboží s poštovným ZDARMA!!
U objednávek nad 2500 Kč

Aplikace SmartLife umožňuje snadno načasovat automatické zavlažování zahrady podle nastavených časů nebo dnů s až 3 přizpůsobitelnými týdenními harmonogramy. Kromě tohoto základního harmonogramu s časem zapnutí a vypnutí můžete také nastavit zavlažování na 1 minutu až 12 hodin nebo nastavit interval pouze pro otevření ventilu na nastavený počet sekund za minutu (5 sekund - 1 minuta), aby se předešlo zaplavení. Můžete tedy jet na dovolenou, aniž byste museli žádat zahradníka nebo sousedy, aby Vám zalévali rostliny nebo trávník, když jste mimo domov.

V aplikaci Nedis SmartLife můžete ovládat a měřit průtok vody (litry za den) a zobrazit tabulku spotřeby za posledních 10 dní.

Chytré Ovládání Vody má vodotěsnost IP54 a je napájeno baterií (baterie nejsou součástí balení). Je tedy 100% bezdrátové, takže není nutné umístění v blízkosti elektrické zásuvky. 4 baterie AA vydrží až 6 měsíců. Má univerzální 3/4" výstupní závit, 1" vstupní závit a bude dodáván s 3/4" adaptérem pro vstupní závit.

Vzhledem k tomu, že pracuje na bázi Bluetooth, bude fungovat naprosto kdekoli, i když na kohoutku nemáte připojení Wi-Fi. Pokud chcete změnit harmonogram, stačí se nacházet v dosahu Bluetooth (až 50 metrů). Díky Nedis Smartlife Řízení Vody na zalití rostlin nebo zavlažení trávníku už nikdy nezapomenete. Jednoduše jej namontujte mezi vodovodní kohoutek a zavlažovač nebo zahradní hadici (nejsou třeba žádné nástroje) a připojte jej v aplikaci Nedis SmartLife pomocí přímého připojení Bluetooth telefonu.

Po jednoduchém nastavení preferovaného harmonogramu v aplikaci pro každý den v týdnu se ventil otevře a zavře přesně podle nastavení, i když budete na dovolené. Nemusíte tedy žádat zahradníka nebo sousedy, aby Vám zalévali rostliny nebo trávník, když budete mimo domov.

Kromě základního harmonogramu doby otevření a zavření můžete také nastavit interval otevření ventilu pouze na nastavený počet sekund za minutu, aby nedošlo k zaplavení.

Chytré Ovládání Vody je napájeno baterií (baterie nejsou součástí balení). Je tedy 100% bezdrátové, takže není nutné umístění v blízkosti elektrické zásuvky. 4 AA baterie vydrží až 6 měsíců.

Protože funguje s technologií Bluetooth, bude fungovat naprosto kdekoli, bez ohledu na velikost vaší zahrady nebo pozemku. V dosahu připojení Bluetooth (až 50 metrů) musíte být pouze tehdy, budete-li chtít změnit harmonogram.

Kromě řízení toku vody jej také měří (v litrech za den) a měření za posledních 10 dní zobrazuje v přehledném grafu v aplikaci Nedis SmartLife.

 

Vlastnosti

• Snadná montáž: nejsou třeba žádné nástroje
• 100% bezdrátové řešení
• Technologie Bluetooth Low Energy
• Ovládání pomocí aplikace SmartLife nebo ručně na řídicí jednotce
• Není podmíněno dosahem Wi-Fi díky připojení k telefonu pomocí technologie Bluetooth
• Snadné nastavení různých harmonogramů - až 3týdenní harmonogramy - zavlažování od 1 minuty do 12 hodin - Režim intervalu: 5 sekund - 1 minuta
• Měření a zobrazení toku vody (v litrech vody za den) v grafu
• Funguje na 4 baterie AA (nejsou součástí balení), které vydrží až 6 měsíců

 

Obsah balení
Chytré ovládání vody
3/4" vstupní adaptér
Průvodce rychlým spuštěním

Specifikace produktu
Typ zdroje napájení: Napájení z baterie
Barva: Šedá, zelená
Materiál: Plast
Maximální vysílací výkon: 10 dBm
Kompatibilní s aplikací Nedis® SmartLife
Požadované baterie (nejsou součástí balení): 4x AA
Aplikace ke stažení pro: Android, IOS
Hmotnost: 271 g
IP krytí: IP54
Průměr vstupu vody: 3/4" vnitřní závit, 1" vnitřní závit
Průměr výstupu vody: 3/4" vnitřní závit
Vysílací frekvenční rozsah: 2412 - 2484 MHz
Šířka: 42 mm
Výška: 156 mm
Hloubka: 102 mm
Provozní teplota: 3 - 50 °C
Maximální tlak vody: 8 bar
Maximální teplota vody: 50 °C

Bezdrátová technologie Bluetooth

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: